Wijn is passie en kan op vele manieren genuttigd worden, bij de openhaard, feestje, etentje, kerst etc.. Wij zijn van mening dat als je wijn met gevoel nuttigt je er veel voor terug krijgt.

Dat geldt ook voor kunst vandaar KUNST MET WIJN !!

Vanaf heden stellen we al onze gasten in de gelegenheid in contact te komen met beeldende kunst en schilderijen, veelal gemaakt door amateurkunstenaars.

il Mulinoil Mulinoil Mulinoil Mulinoil Mulino
il Mulinoil Mulinoil Mulinoil Mulinoil Mulino

Waarom kunst met wijn ?

Beide sluiten, als boven al even omschreven, naadloos op elkaar aan.

“Gevoel en genot” dat is het credo.

il Mulino heeft een bijzondere groep kunstenaars om zich heen vergaard waarvoor we de bemiddeling verzorgen. Het betreft vooral beeldende kunst die door il Mulino geëxposeerd wordt in de Oirschotse molen.

Vanaf oktober 2011 verzorgt il Mulino regelmatig exposities van beeldende kunst en schilderijen in het Hof van Solms. Voor openingstijden zie www.hofvansolms.nl. Ook een uitgelezen adres voor kunst met wijn en ...spijs !

Ons doel: kunst maken is vaak kostbaar en bevat een scala aan emotie. Die emotie moet je aanspreken. Om kunstenaars hun creativiteit te laten uiten en het vermannen van hun producten vaak een ballast is treden wij op als bemiddelaar. Daar elke kunstenaar, amateur of professional, inkomsten dient te genieten, zien wij als il Mulino een belangrijke rol voor ons weggelegd.

De combinatie kunst met wijn bestaat natuurlijk al eeuwen maar vind de juiste locatie maar eens. Kom kunst kijken en een heerlijke wijn proeven of kom naar een van de wijnproeverijen, waarop je individueel kunt inschrijven, en geniet tevens van de kunst.